01 April 2013

tunang!! :D

salam..
minggu lepas aku agak sibuk dan terkejar-kejar dgn majlis tunang..
dan sudah semestinya lah bukan majlis tunang aku..haha
aku turun ipoh tuk majlis tunang bff ak dr zaman matriks kmm..
cik zahiah zahari @ nama glamor dia zed(ramai igt dia bf ak sbb nama glamor dia ni)
sebenarnya agak malas mahu menaip..jd pos gambar saja lah.. :)
tp sekadar gambar disebalik tabir sesi pengambaran di kellies castle..hehe

gaya wan yg dh jd jurugambar pro.. :)
lakonan semata2..haha

me + nomet(bff zed dr sekolah) yg dh letih..
5 kamera, yg baju merah 2 org tu OP..hehe
seronok tgk wajah ceria zed lepas dh selesai majlis..dh selamat jd tunangan org..
pertengahan tahun ni giliran bff lelaki, wan pula bertunang..
seronok juga dapat jumpa wan lepas 5 tahun rasanya tak berjumpa..
harap persahabatan kita semua kekal selamanya.. :)

p/s:zed dan wan, sahabat gaduh-baik, jatuh-bangun, jrg berjumpa namun tetap bersama.. :')




6 comments:

zahiahzahari said...

heeee awak....timo kasih datang....comey je gamba2 nie...suke gamba2 candid...rase cam nk war bubble talk je kat tiap gamba hahahaa

~cAhAyA kEmUL!aAn~ said...

gmbar dr 4 kamera berbeza..hehe..

Ujie said...

candidi gini lagi best lak di tengok.

kat kellie castle tu mmg ramai org buat photoshoot je kan..

~cAhAyA kEmUL!aAn~ said...

tu la wktu kitorg pergi tu de pengantin cina wt photoshoot jugak..tp lg gempak la gadget diorg..hehe

pet said...

anda bila lagi? hehe

~cAhAyA kEmUL!aAn~ said...

pulang balik soalan pet, anda bila lg??haha :P