05 April 2013

rindu 2.0

Salam..
ingat lagi post rindu ni??post tahun lepas sebab terlupa ulangtahun kelahiran fiq..hehe
tahun ni awal-awal lagi aku dh tanda dekat kalendar supaya tak jadi macam tahun lepas..
tapi disebabkan kesibukkan yang tak seberapa tapi pura-pura macam sibuk..
dua hari dia cuba telefon aku tuk bersembang(sbb dpat free call) tak berjaya..huhu
fiq ni geng paling kamceng la waktu dekat kmm dulu, fiq dgn wan, aku dgn zed.. :)
aku rasa antara kitorg bertiga(aku, zed, wan), aku la yg paling selalu kena bebel dgn fiq..
mungkin sbb dia ni anak sulung, aku pula yg plg cemeng, tu yg kena treat mcm adk dia..
mlm td waktu bersembang dgn dia entah mcm mana terkeluar topik 'merajuk'..
aku dgn penuh bangga mengaku aku dh tak merajuk lg..jiwa kental kononnya..
sekali boleh pula dia balas, "ala fadh ko je ckp dh tak merajuk, org sekeliling ko tgk ko kuat merajuk jugak, mcm la aku tak kenal ko, depan org ko hepi2, blakang org ko nanges sorg2 kn??"..
tak tahu nk ckp mcm mana..terharu dpt kwn mcm dia..
lama kot tak sembang betul2 dgn dia sbb dia merantau sebelum ni..
waktu dia baru balik hari tu pn sembang kejap tanya2 kabar saja..
walau banyak yg dh berubah, harap persahabatan ni kekal sampai hujung nyawa.. :')
semoga menjadi insan yg cemerlang dunia akhirat muhammad fiqri izwan shah..

p/s:fiq tgh cari calon, sape2 berminat bole hantar resume..nk tgk gmbar tgk kt post thn lepas..haha :P



7 comments:

Ujie said...

bestnya fadh ada sahabat sejati..
akak rasanya dah takde. sume sibuk dgn family sendiri. suami jelah sahabat sejati yg ada.

~cAhAyA kEmUL!aAn~ said...

sementara masing2 bujang ni je akak..silap2 nnt bile sume dh ade komitmen keluarga, jd mcm akak jugak..huhu

MoHDFiQRiiZWaNSHaHJaMiL said...

Erk..Apa la fadh..Huhu.. oO
Rase segan lak ak baca post ni..Hoho.. ><
Taktau nak cakap pe,coz ko pon da besar.. ^^
Senanye ejaan name ak "Mohd"..But Muhammad pn ak suke gak..Hee..
Jazakillah khair 4 ur wish..U 2 fadh..Hope so.. =)

[MoHDFiQRiiZWaNSHaH]

~cAhAyA kEmUL!aAn~ said...

eh alamak asal ko bce plak post ak ni..menyesal de puji2.. :P
owh ak dh lupe cne nk eja name ko..
maen taram je..haha

p/s:btw kwn2 rapat je yg stil bce blog ak ni..yg dh xrapat tak bce pn..haha

MoHDFiQRiiZWaNSHaHJaMiL said...

Ak baru beli bband..Huhu..
Tp tak la rajin sgt nak on9 pn..
Duk tgk2 keje kosong je..
Umm..Pe la de promote lak..Sekeh t baru tau..Huhu.. ^^

~cAhAyA kEmUL!aAn~ said...

haha..relax la fiq, iklan kt blog ak ni xberkesan sgt.. :P

MoHDFiQRiiZWaNSHaHJaMiL said...

Hoho..Iyolah.. ^^