18 December 2012

fuh!~

Assalamualaikum..
lama betul aku tak update blog ni..dah berhabuk pun..hehe
hujung tahun ni agak sibuk dgn kenduri kahwin..tiap2 minggu ada kenduri..
sebulan seminggu yg lepas pula untuk pertama kali aku kena demam campak..
2 minggu jd anak tercampak..org dtg saja kena berkurung dlm bilik..huhu
kebetulan waktu kena demam campak la bf baru nak ajak jumpa..
tp bf baru dh makin debab baru dapat jumpa, yusri harith bin yushaizad..
debab yg sampai rasa mcm nk kerat pipi buat sup..haha
dh la setiap kali jumpa, mesti tidur mati tak sedar lansung..haish~
harap2 hujung minggu ni jumpa dia, dia buka mata..huhu
dlm masa sebulan seminggu ni juga, mcm2 lg perkara yg jadi..
2012 adalah tahun tuk jd semakin kuat, semakin cekal.. (^______^)
harap dlm tempoh kurang dr 2 minggu ni, dapat buat persediaan tuk 2013..
mental dan fizikal, rohani dan jasmani..

p/s:nnt akan kongsi gambar dan resepi..tunggu~~~


4 comments:

NIA SI DRUMSTICK said...

apa azam thn baru ni?/eheh
nia dtg folo sini yep.=)

adnil linda said...

ok la tu..org tyme nk convo tu bru je baek..abes parut2..hehehe

Ujie said...

Mmg dah lama sgt fadh tak update.
Apapun..hrp fadh sihat selalu.

Sebut psl azam..baru terasa nk masuk 2013 dah!

~cAhAyA kEmUL!aAn~ said...

Nia, salam perkenalan nia..thanx follow..azam ??jd lg baek dr segala segi berbanding sekarang ni..

linda, xpe tym kawen ritu dh cantek pn.. ;P

kak ujie, tak rajin update, tp rajin baca..hehe