17 July 2012

sila rajin~

salam..
tolong doakan aku tuk rajin menulis blog semula..
banyak perkara yg nak dikongsi dgn kawan2..
tp kemalasan tuk menulis dah sampai petala ke tujuh kot..
malas bertingkat-tingkat!!huhu
td org dr P1 telefon nk bg upgrade plan percuma..
cuma tambah rm4 saja dr plan sedia ada..
dan mmg sebelum ni dh beberapa kali aku tanya kt P1..
tp org kedai tu cakap ak kena terminate dulu la..
lepas tu kena bayar upfront payment bagai..
tp akhirnya P1 ni sudi jugak balas budi pelanggang setia mcm aku..
maka harapnya aku lebih rajin nk menulis dlm masa 24jam dr sekarang..
haha

9 comments:

~~oOpEt~~ said...

wei.. ko ade blog private register atas 1 acc ka acc len fadh? hehe..

p/s : sila rajinkan diri berblog.. hehe

~cAhAyA kEmUL!aAn~ said...

kte pn private..mne bole bgtau..nnt ko g search..haha

TiranaAduka said...

hahhahahh,,,,skodeng kat sini jap...

Ujie said...

Ntahnya..byk kali akak bukak blog awak ni tak ber update. kalau lama sgt stop mmg jd malas & kering idea..kalau akak la.

Slmt menulis kembali!

norain.ibrahim said...

SILA RAJIN! (=

Hanis MY said...

Keep on blogging dear

~cAhAyA kEmUL!aAn~ said...

kak ujie n ain..sudah!!haha

puan hanis..keep blogwalking je 2 3 mnjak ni..hehe

Shayra Hint said...

fadh, yg dia offer upgrade tu dpt benefit apa? nape takde orang offer ai pun, huhuhuhu

~cAhAyA kEmUL!aAn~ said...

kak she, sye dlu pkai pakej homelite rm49 je sebulan..54Mbps je speed..skg die offer pakej homelite yg rm69 kt sye..tp jdik rm53 je, speed 100Mbps, quota same 5GB,kontrak 2thn.. =)