17 May 2012

harapan menjadi layu~

salam..
sekarang ni "harapan..harapan menjadi layu~" asyik bermain-main dlm kepala..
tp jgn salah paham..benda ni tak ada kena-mengena dgn kisah cinta aku..haha
cuma aku sekarang dah jatuh cinta dengan OST Seindah Sakura.. =)
dah lama tak dengar lagu band2 baru yg agak masuk dgn jiwa aku..
dan sebab lagu Harapan dr Hyper Act ni juga la buat aku terlekat dekat cerita ni..
kalau ikut hati tgk fasha sandha je mcm malas nk tgk
(habis la kena serang dgn peminat die lepas ni)..
terima kasih oopet upload lagu ni..stp masa ulang lagu sama je..hehe
kalau ada sesiapa nk download boleh pergi dekat blog oopet =)..
lirik boleh tahan ok juga la..






Lirik Lagu: Harapan - Hyper Act

Bicara mimpi itu
Mengheret ku ke dasar
Gelap tangannya menggapai tangan ku
Dan munculnya dirimu
Dipinggir laman itu
Hangatmu menyambut ku kembali,

Dan ku mengerti,
Mengapa masih berdiri,
Hadirnya siang berteman mentari,
Dan ku bersama,
Bintang malam mu mencari kasih ku Ooo

Harapan
Harapan menjadi layu
Ingin ku bahgia bersama
Menjadi kenangan
Memburu impian masa kita
Selamanya

Dan angin kan memanggil
Bagai ada musafir
Hadirnya pergi tiada berjanji
Mungkin seketika
Ku merasa cintanya
Bagai dibelai mimpi sempurna

Dan taman ini
Tak bererti dan bersemi
Tiada indah tanpamu disini
Dan ku jejaki
Walaupun hanya secebis kasihmu Ooo

Harapan
Harapan menjadi layu
Ingin ku bahgia bersama
Menjadi kenangan
Memburu impian masa kita
Selamanya

Solo. C/O

Hati ku..
Meratap setinggi gunung
Pasti ku mencari bintangnya
Menjadi cahaya
Menyinar impian hidup kita
Selamanya

p/s:tgh2 nyanyi termasuk lagu OST lg 1 pulak..huhu

6 comments:

~~oOpEt~~ said...

amboi.. kemain dye.. :D

~cAhAyA kEmUL!aAn~ said...

haha..seyez weh ak suke gile sore lelaki ni n music diorg..best kot..

Ujie said...

blm penah dgr lagi..

NOOR FATIN said...

xpenah tgk lg cite ni. susah la, kul 7 dah xleh tgk tv kat rumah, hehehe

~cAhAyA kEmUL!aAn~ said...

kak ujie-dgr kt youtube sye share tu je la..hehe

fatin-tgk la kt tonton.. =p

NOOR FATIN said...

tenet aku skrg kalau lawan dgn siput, siput la menang weh. hahaha kalau fb xpee, kalau video adoii. esok pn blum tentu bleh tgk :P