26 April 2012

1 litre of tears T.T

salam..
malam td rasa sedih sangat..lepas tgk semula cerita 1 litre of tears..
dh agak lama juga aku tak tengok cerita tu..
selalu kalau dekat umt dulu..setiap kali rasa down je akn tengok cerita ni..
sebab??cerita ni mcm tunjukkan "hey fadhilah bkn ko sorg je hidup payah"..
pastu akn muhasabah diri balik..dan bersemangat semula..
tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii~
malam td sebaliknya yg jadi..aku makin emo + sedih lepas tengok..
cuma selepas beberapa minit tengok..
owh cerita ni aku burn dlm cd..dan cd itu dr segi fizikal sihat walafiat je..
xnampak pula apa2 calar dekat belakang..gmbar pn semua ok..
tp setiap episod sangkut..dr nak menghayati cerita terus aku mcm haish~
kenapa dgn cd 1 litre of tears aku??????????????????????????? T.T


p/s:setiap hari tgk wayang dengan monitor baru dalam bilik sambil lipat baju.. :P



3 comments:

NOOR FATIN said...

fadh kena ;D mcm ni baru comel. heheh

mohd khairul said...

seyes penat tgk cerita ni. setiap episod nk nagis kot

~cAhAyA kEmUL!aAn~ said...

fatin, sedey tp agk heartless gk..alah bisa kot..haha

kerol, tau xpe, tisu kne prepare 5-6 kotak..haha