09 January 2011

DEMI vs 89

salam..skg ni kt fb tgh rancak trend game no..bg no. yg korg suke then diorg akn komen psal korg dr ape yg diorg kenal..mostly yg maen game nie kwn2 DEMI n grup 89 ak..ade yg beza ade yg same diorg nye pemerhatian kt ak..jom tgk..hehe

 DEMI

Jijah Mahfuzah
‎bnyk persamaan, tp ada perbezaan yg sungguh ketara..haha...kami sama2 muda, suka memasak....tp dia lg advance sbb dia mmg blaja msk plus lg rajin...mmg ai jeles..hehe...ada anak sedara yg ramai...hee..rajin dan komited orgnya...sgt bersemangat juga orgnya....suka bergaya..n lastly, take care of ur health ye...smoga sihat2 slalu...hee...

Rezz Paparazie
wow...seorg gadis yg chantik!!! canteck kew?? hehehe..lama x nampak kat BUmi UMT...ahakzzz....pe kabar?? skunk watpe jew

Alia Ibrahim
‎she's the best spouse i ever had for shopping (setakat ni la). kalau bagi sehari kat kitorg pg shoping pun confirm tak xukup lagi. haha. tinggi, lembut but still ada garangye. beware. haha..jgn slalu sakit2 da tau. eheh. jaga diri. and sy teringin nk rase masakan dia lagi :)

p/s: sy rindu awk la. bila nk gi pusing times lagi ni. ha...ri tu baru 2nd and 3rd floor kan :p

Mahfuzah Che Abdullah
‎shes my senior in DEMI n i share a chemistry class with her in my 1st yr~ she is tall n slender~and very pretty face!^^ i mainly interact wif her virtually on FB~ hee~i think shes a FAG too~LOL.She is friendly, kind and expressive! and she tells stories from her ♥~ u can see it thru her statuses~ ;) and she love kids~ well i think she does~hehe.SENIOR~stays the way u r bcoz i think ur really an interestg person!

Wawa Nujar
‎kakak yg sy rindu. kakak yg sy xtau dia same umur shinggalah satu hari tu mase dia jln nak g bli makan, bru sy tau. kakak yg matang. kakak yg suke cardi. hihi. kakak yg kuat makan. kakak yg masak bihun goreng utk kami, famili demi. rindu kakak. bile mau jupe bambam? :P

Nurul Faziana
‎haha. dia ni kenal dari first year. masa tu nmpak dia kat atas pentas tgh jadi mc untuk mjm. nmpak macm pendiam, tapi sekali dah kenal, omg.banyak ckp rupanya.haha. satu kelab ngan aku jugak.dan makin rapat melalui kelab tu.hehe. dia kelakar kadang2. penah main make up sama2 masa nak pi diner debat.hahaha
eh lama dah tak jumpa da...n lepak ngan ko kan. rindu pulak.tetibe. :P

GROUP 1989

Nabila Mohd Kahar 
kawan2, meh kita assume dia sebagai kidul. seorang yang paling sabar merempuh jam pagi2 dan petang2. bilik bersepah. tapi ada laptop vaio. baru ingat nak curi tapi kawan sendiri, tak baik. orang cakap kita ni kembar. tapi i hate you! you are mind reader. BULLSHIT! hahahaha

Mazfahmi Marzuki 

orgnye kurus cekeding...mampu diangkat dgn sebelah tgn...hahaha...orgnye sempoi, sengal....1st impression kt ko ko ni senyap2 je...rupa2nye sengal tak terkata...hahaha...yg pasti ko ni pandai dan bijak..kn? kn? budak group jua...knl kt group n 1st jumpe mse open house..:)

Fatin Vavavoom
‎penah jumpa diaa! rasa nak jumpa lagi! bila nak datang terengganu lagi? nak jumpa nak jumpa! keh3 baru je cat bilik beliau dgn warna pink! agaga ok aku tipu.. hee

Fatin Vavavoom
‎ni kali kedua aku cakap pasal dia. keh3! aku nak sgt tgk dia. dlu jumpa waktu dia pakai braces, pastu dia dah xpakai dh. mesti jeles tgk gigi dia yang cantik tu.. hehehehe

Farhana Fazi 

kau budak group..tpi aku mule stat kenal kau blik kt fb ni la..suke tgk pic msk kau..lapa seyhh..pndai erk kau masak..leh ajar x?:p.. muke kau manis je weh..apa rahsia lain selain air semayang? :P

Ku Syuk
‎tiada orang pilih no ni,anda bertuah..haha..pesanan dari aku,lain kali pergi gath dengan 89 yang lain,ajak la aku..huh

Niya Adriane 

first jumpe kat umah kau....kau buat open house...segan nak datang, sebab aku x kenal kau sangat...malu weh, tapi bile da kat umah kau, sies hilang segan...agak masuk air gak kau ni kan...muke same ngn biela...bawak kete memang laju, tinggi n kurus.

Nor'Ain Ibrahim 

kurus tinggi lampai.. i jealous kat u ok! hahahaha~ sbb die dh kerja.. tu je.. ^__^ V first time jmp kt umah bal aku blurr~ 2nd time jmp kat umah aku dh start bsing2.. hehe~ sgt matang bila berbicara tak kira dlm apepn topic.. ske komen link aku.. n bg pndpat yg sgt bernas.. ske tutty fruitty.. aku pnh kne marah sbb sla describe eskem tu.. hahaha~ COMELLLL~

Sadeline Vateria 

i know her from 89' gathering. oyeayy, jom kira bape lama dah kita kenal. officially met on 28/11/08, before tu xkenal pun kat fs. kalau xdisebabkan amad, we wont know u dear! almost 2years xjumpa, lastly we meet again on last raya. dekat je umah ko dari ukm, klo aku tau, serang umah ko awal2. i dont really know her deep inside, but i know she's nice n dia idola aku nak beli kete manual, nnt jom racing! :P :P :P
  
Syahirah NorRazi  
pestime jumpa time g putrajaya beramai2 kan sbb time tu member yg lain bru je balik dr open house umah ko.sbb aku xkenal ko lg, tu yg segan nk g tu.dia ni cumil,tinggi, kurus keding mcm papan..pndai msak.ari tu dia ada bawakan chese kek tu akk aku n aku time kat cova sq. sedap kek tu! bila nk wat utk aku lg.n aku lg terpikat ngn asam laksa yg ko mkn kat b.w cafe :) baru aku tau cova sq. ngn s.giza xjauh pun..
 

stakat ini 2 la komen2 yg ak dpat..rmai yg ckp ak nmpak mcm pendiam tp bile dh knal sgt la bnyk ckp..haha..ak mmg jnis yg mcm 2..mule2 ak akn observe dlu..klau ak rse mcm ssah nk msuk so akn akn kekal ngn sifat pendiam ak..tp klau ak ok ngn cre org 2..then ak akn jdik seorg yg ramah..n yg pst..ak xrajin mcm yg jijah ckp..cume ak akn b'semangat bile wt bnde yg ak suke-->researcher DEMI tuk Debat Diraja =) thanx tuk sume komen2 nie..owh lg 1..ak xsepandai yg masz ckp..tp pnah dpat title 2 dlu..nnt ak share pe yg jiran ak ckp plak k.. ;P

p/s:no. yg ak bg terpaksa d rahsia kn..haha =p 

2 comments:

NOOR FATIN said...

hahahha pas ni kalau ko antar num kali ketiga aku belasah =p

~cAhAyA kEmUL!aAn~ said...

haha sori arr fatin..
tclap pham msg ko..